workshop flexdenken

Op zoek naar een inspirerende workshop die mensen in beweging zet?

In de workshop flexdenken staat de volgende vraag centraal: hoe gaan we effectief en ontspannen om met constante verandering?

Inzicht in de werking van ons brein

Op interactieve wijze laat ik zien hoe ons brein patronen vormt en wat hier de voordelen en valkuilen van zijn. Daarnaast geef ik inzicht in de kracht van onderbewuste, creatieve processen. Er gebeurt namelijk van alles in ons brein als we niks doen!

Balans tussen inspanning en ontspanning

Ik geef technieken die de balans tussen inspanning en ontspanning herstellen en verbeteren, zodat we beter gebruik leren maken van de neurologische kracht van ontspanning. Hierdoor kunnen we effectiever en vanuit meer ontspanning met verandering omgaan.

Energiek en interactief

De workshop flexdenken bestaat uit afwisselende (spel)elementen, werkvormen in groepen en paren, individuele technieken en overdracht via een visuele, interactieve Prezi.

Implementatie van opgedane inzichten

Een belangrijk element in deze workshop is de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Waar en hoe pas je de inzichten en technieken toe? Deze vraag komt uitgebreid aan bod.

Kosten en voorwaarden

De workshop flexdenken duurt 3 uur en biedt plaats aan maximaal 20 deelnemers. De kosten bedragen 1.500 euro.  Voor meer informatie of vragen, bekijk mijn brochure of neem direct contact met mij op.

naar speedworkshop

interactieve lezing flexibiliteit

terug naar startpagina